Linda Van Kersbergen
2021-08-31
aanbevolen
Ik ben al meerdere keren bij Ingrid geweest voor een Shiatsu massage. Zij is een zeer vriendelijke en deskundige therapeute. Ingrid neemt de tijd voor je, luistert goed naar je klachten en vraagt door. Kort na de ontspannende en rustgevende behandeling had ik veel minder last van mijn nek, schouders en rug. Een echte aanrader!
Lees verder
Saskia Bekkers
2021-07-06
aanbevolen
Enorm genoten van de shiatsu voor ontspanning. Mooie relaxte ruimte en sfeer, echt een aanrader.
Lees verder
 by Nic on Nova Chi

Altijd heerlijke behandeling en genieten.. echt moment voor mezelf. Fijn laagdrempelig, ontspannen sfeer, kundig advies en fijn om zaken via een andere manier te benaderen dan de westerse medische wereld. Dit is meer gericht op het geheel ( lichaam en geest samen). Telkens erg blij na de behandeling. Traktatie voor mezelf🤩.

 by Denise on Nova Chi

De behandelingen bij Ingrid hebben mij goed geholpen. Het is een fijne, rustige en ontspannen behandeling. daarnaast geeft ze ook , als dat nodig is, wat tips (oefeningen) die je thuis kunt doen. Al met al ben ik tevreden over de behandelingen die mijn lijf goed hebben gedaan, en als het nodig is ga ik zeker eer een afspraak bij haar maken. Ze is een lieve en deskundige vrouw in haar vak. 😘

 by Mirjam on Nova Chi

Dankjewel Ingrid voor de fijne behandelingen
Het heeft mij zo goed gedaan, nek en schouderklachten zijn weg en ik ben weer helemaal in balans🙏

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Nova Chi
Average rating:  
 0 reviews