Klachtenvrij na Shiatsu

Rated 5,0 out of 5
4 mei 2024

Doordat hardnekkige klachten bij de nek niet verholpen konden worden ben ik op zoek gegaan naar behandelingen met een meer holistische aanpak. Een vriendin adviseerde me om shiatsu te proberen en zo ben ik bij Nova Chi terechtgekomen. De behandelingen hebben geweldig gewerkt! Mijn nek voelt goed en de beweeglijkheid is weer helemaal terug, dank je wel Ingrid!

Walter

Prettige behandelingen

Rated 5,0 out of 5
23 april 2024

Ik was nog volledig onbekend met shiatsu. Met mentale klachten ben ik bij Ingrid terecht gekomen. Zij heeft mij middels de therapie heel goed geholpen, waardoor ik nu klachtenvrij ben en ik mij weer goed in balans voel.

Desmond

Desmond

Ontspannen ervaring

Rated 5,0 out of 5
4 januari 2024

Shiatsu was voor mij nog onbekend. Ik heb het als heel ontspannend ervaren. Altijd jammer als de behandeling weer voorbij was. Ingrid neemt de tijd voor je en kijkt naar het totaalplaatje. Echt een aanrader.

Mirjam

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
14 december 2023

Ivm regelmatig terugkerende nek en hoofdpijnklachten bij Ingrid terecht gekomen. Na een aantal shiatsu behandelingen gaat het beduidend beter. Mijn hoofdpijnklachten zijn flink afgenomen qua frequentie en duur. Aanrader.

Esther

Een echte aanrader!

Rated 5,0 out of 5
22 mei 2023

Altijd een heerlijk momentje voor mezelf. Voel me erna helemaal ontspannen en begin langzaam weer in balans te komen. Een echte aanrader!!!

Bianca

Ontspannen

Rated 5,0 out of 5
24 november 2022

Bij Ingrid is het altijd genieten. Het is echt een moment voor mijzelf waar ik tot rust kom en weer een wordt met mijzelf, ondanks mijn drukke beroep. De sfeer is aangenaam, ontspannen en daarnaast neemt zij echt de tijd voor jou en je klachten om dit zo breed mogelijk te behandelen. Indien nodig geeft ze tips voor thuis om uit te voeren wanneer ik een keer even los moet laten voor mijn migraine. Het doet mijn lijf ontzettend goed, en voel me na een behandeling heerlijk ontspannen, maar toch vol energie. 😊

Carlijn

Geweldige ervaring!

Rated 5,0 out of 5
24 november 2022

Voor dat ik bij Ingrid terecht kwam was Shiatsu nog onbekend voor mij. Daarom een geweldige ervaring om Shiatsu door Ingrid te ondervinden en te merken dat zij volledig in haar element is. Daardoor is zij heel sterk in het aanvoelen waar de behoeftes zijn in mijn lichaam en speelt daar dan goed op in. Ze doet door middel van zachte druk technieken op het lichaam de stroming en pijn reguleren. Ingrid is open, toegankelijk en ze legt op een gemakkelijke manier uit wat ze doet. Ze overziet je hele lichaam dus zoomt niet in op die ene klacht, naar kijkt waar de oorzaak ligt, zeer prettig. Ze doet dit alles met veel aandacht. Hierdoor kom ik steeds meer in balans.

Claudia

Competente, aangename behandeling

Rated 5,0 out of 5
15 september 2022

Competente, aangename behandeling 🤗

Met minder pijn en meer energie weer naar huis. Ik kom weer…🌸

Angelique

Kundig advies en ontspannen sfeer

Rated 4,0 out of 5
6 juni 2022

Altijd heerlijke behandeling en genieten.. echt moment voor mezelf. Fijn laagdrempelig, ontspannen sfeer, kundig advies en fijn om zaken via een andere manier te benaderen dan de westerse medische wereld. Dit is meer gericht op het geheel ( lichaam en geest samen). Telkens erg blij na de behandeling. Traktatie voor mezelf🤩.

Nic

Een rustige en ontspannen sfeer

Rated 5,0 out of 5
5 juni 2022

De behandelingen bij Ingrid hebben mij goed geholpen. Het is een fijne, rustige en ontspannen behandeling. daarnaast geeft ze ook , als dat nodig is, wat tips (oefeningen) die je thuis kunt doen. Al met al ben ik tevreden over de behandelingen die mijn lijf goed hebben gedaan, en als het nodig is ga ik zeker eer een afspraak bij haar maken. Ze is een lieve en deskundige vrouw in haar vak. 😘

Denise

Fijne behandelingen

Rated 4,0 out of 5
5 juni 2022

Dankjewel Ingrid voor de fijne behandelingen

Het heeft mij zo goed gedaan, nek en schouderklachten zijn weg en ik ben weer helemaal in balans🙏

Mirjam